Forside Biler Reservedele Profil Kontakt

Biltræf for alle interesserede

Torsdag den 1. maj på Hotel Klitrosen

H. Rasmussen Biler i Brovst og Hotel Klitrosen i Slettestrand har i samarbejde med vore norske venner glæden af at invitere til stort BILTRÆF - torsdag den 1. maj 2014. Biltræffet finder sted på Hotel Klitrosen i Slettestrand ca. 80 km fra Hirtshals og 13 km fra Brovst.

H. Rasmussen Biler v/ Hans H. Rasmussen har i en årrække repræsenteret Land Rover, og har i den senere tid udviddet sit autoriserede værksted på Land Rover til også at gælde autoriseret service af Jaguar. Der vil være udstillet både nye og brugte modeller af de eksklusive modeller denne dag, med speciel vægt på LandRover, RangeRover og Jaguar.

Se mere om arrangementet her på hjemmesiden eller de muligheder der evt. er for overnatning, hvis man vil lave en tur af det, se mere på Hotel Klitrosen i Slettestrand

 

Special værksted

for Jaguar, Land Rover og Rover 

Velkommen indenfor hos H. Rasmussen Biler i Brovst. Vores speciale er engelske biler, primært Land Rover, Rover og Jaguar, men vi tilbyder service, vedligeholdelse, reparationer, køb og salg af alle bilmærker. Vores varemærke er høj faglighed kombineret med en mere end 100 år lang tradition for god og personlig service, og vores fornemste opgave er hurtigt og effektivt at gøre din bil i tiptop stand, så du hurtigt kan komme ud på vejene igen. Derfor har vi også et omfattende reservedelslager, så vi i mange tilfælde kan reparere din bil uden ventetid på leverance af reservedele

Alle mærker sælges

Vi er specialister inden for Land Rover, Rover og Jaguar og har tidligere været autoriseret Land Rover-forhandler og Skoda-forhandler. Vi sælger stadig disse mærker og tilbyder desuden en bred vifte af andre mærker – vi har mange spændende biler i vores udstilling.

RESERVEDELE:

VI KAN ALTID KONTAKTES

PÅ TLF: 20 71 31 21 ELLER PÅ
hr-biler@auto-nord.dk

 
 

 CVR: 10 24 95 97

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål så kontakt os på 20 71 31 21 eller på  hr-biler@auto-nord.dk

H. Rasmussen Biler
Vestergade 12
9460 Brovst

Tlf: 20 71 31 21
E-mail: hr-biler@auto-nord.dk
www.hr-biler-brovst.dk

» Biler » Reservedele » Profil » Kontakt