Forside Biler Reservedele Profil Kontakt

Reservedele

Hos H. Rasmussen Biler har vi et omfattende reservedelslager, primært til engelske mærker som fx Jaguar, Land Rover og MG, Rover. Vores reservedelslager er opbygget gennem mange års omhyggelig indsamling og opkøb, så vi kan tilbyde et helt unikt udvalg – også til ældre modeller af bilerne (80'er- og 90'er-modeller).

Stort leverandør netværk

Har vi ikke selv den nødvendige reservedel på lager, kan vi hurtigt finde frem til den gennem vores samarbejde med andre værksteder, hvor vi kan se på en online portal, hvor delen er hjemme. Vi har desuden et tæt samarbejde med den nordiske importør af Jaguar, Land Rover samt MG og Rover, som er beliggende i Danmark og således også kan sende reservedele, så vi har dem inden for 24 timer.

Omfattende lager

- er lig med hurtig service

Indehaver Hans H. Rasmussen, der som tredje generation i det familieejede H. Rasmussen Biler er vokset op i firmaet, fortæller:

 

”Jeg fik ansvaret for reservedelslageret i 1976, mens min far ejede firmaet, og siden da er det blevet udvidet markant med opkøb af lagre fra ophørte værksteder og fra importører. Lageret er således blevet opbygget gennem 40 år, og vi forsøger altid at have det hjemme, som vores kunder kan tænkes at få brug for. Let adgang til reservedele betyder hurtigere reparation, så vores kunder er hurtigt ude på vejene igen.”

RESERVEDELE:

VI KAN ALTID KONTAKTES

PÅ TLF: 20 71 31 21 ELLER PÅ
hr-biler@auto-nord.dk

 
 

 CVR: 10 24 95 97

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål så kontakt os på 20 71 31 21 eller på  hr-biler@auto-nord.dk

H. Rasmussen Biler
Vestergade 12
9460 Brovst

Tlf: 20 71 31 21
E-mail: hr-biler@auto-nord.dk
www.hr-biler-brovst.dk

» Biler » Reservedele » Profil » Kontakt